Vragen over scheiden of mediation? Stel ze kosteloos tijdens ‘Dag van de Scheiding’ op 15 september 2023

Bierman Advocaten

Bierman Advocaten

Geplaatst op

1 minuten

Jaarlijks is er aandacht voor de “Dag van de Scheiding”. Niet om een scheiding te promoten, maar om aandacht te vragen voor het belang van goede begeleiding rondom het proces van scheiden. Deze dag is in het leven geroepen door de vFAS (vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators). Advocaten die aangesloten zijn bij de vFAS, hebben een driejarige specialisatieopleiding afgerond. Zij zijn naast familierechtspecialist ook scheidingsmediator. Zo ook onze collega's Marith Vos en Marlinde de Vos-van der Eijk.

Marith: “Vragen, onzekerheden, twijfels; er komt veel op je af en er moet een hoop geregeld worden wanneer je besluit te gaan scheiden. Zijn er kinderen, dan moeten er voor hen goede afspraken worden gemaakt. Daarnaast moeten er financiële afspraken worden gemaakt, zoals over de de verdeling of verrekening van vermogen en alimentatie. Zowel persoonlijke, zakelijke als emotionele aspecten spelen een rol.

Marlinde vult aan: “Bij voorkeur kom je samen tot afspraken, bijvoorbeeld door middel van mediation. Over de te nemen stappen en de mogelijkheden vertellen wij graag in een persoonlijk gesprek. Laagdrempelig en vrijblijvend.

Dit jaar vindt de "Dag van de Scheiding" plaats op vrijdag 15 september a.s. U kunt die dag (tussen 09.30 en 16.30 uur) kosteloos bij Marith en Marlinde terecht voor een persoonlijk adviesgesprek over scheiden en mediation.

Wilt u langskomen? Neem dan telefonisch contact op (0344 – 677188) of stuur een e-mail (info@bierman.nl). Het maken van een afspraak is niet verplicht, maar zorgt er wel voor dat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.

 

 

5 veelvoorkomende misverstanden over mediation

Gerelateerd bericht:

5 veelvoorkomende misverstanden over mediation