Sectie Bouw & Vastgoed uitgebreid met de komst van Paul Bekkers

Bierman Advocaten

Bierman Advocaten

Geplaatst op

1 minuten

Sinds deze maand versterkt Paul Bekkers het Bouw & Vastgoed-team van Bierman Advocaten. Paul heeft jarenlange ervaring in het vastgoed en dan vooral op het gebied van contractenrecht, goederenrecht, appartementsrechten, zakelijke rechten en bouwrecht.  

Paul: "Het fascinerende aan vastgoed is dat veel disciplines worden samengebracht. Of het nu gaat om de bouw van een appartementencomplex, de verkoop van een woning, het renoveren van een monumentaal pand of het aanbrengen van een WKO-installatie, men is altijd aangewezen op de samenwerking met deskundigen.

Het vastgoed is een dynamische wereld. Voor de wetgever is het een hele uitdaging om hierop in te spelen. Als advocaat is het de kunst flexibel om te gaan met de bestaande juridische mogelijkheden in een sterk veranderende vastgoedwereld. Een complex speelveld, maar wel een waarin ik al 11 jaar mijn uitdaging vind. Door het bijstaan van diverse partijen (o.a. aannemers, ontwikkelaars, VvE’s en vastgoedeigenaren) ken ik de rol van iedere speler. Aan mij de taak om deze spelers bewust te maken van alle wetten en regels die bij het speelveld komen kijken, zodat zij optimaal, kostenbesparend en ‘zonder gedoe’ kunnen werken."

Welkom bij het team Paul!

 
Certificering werkzaamheden aan CV-ketels: een lastenverlichting voor de VvE en de gemeente?

Gerelateerd bericht:

Certificering werkzaamheden aan CV-ketels: een lastenverlichting voor de VvE en de gemeente?