Bierman Advocaten opent haar deuren tijdens de 'Dag van de Scheiding'.

M.S. (Marith) Vos

M.S. (Marith) Vos

Geplaatst op

1 minuten

Tijdens de "Dag van de Scheiding" op vrijdag 8 september a.s. kunnen bezoekers vrijblijvend binnenlopen bij Bierman Advocaten voor informatie over scheiden.

De "Dag van de Scheiding" is door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen. Met deze dag wil de vereniging landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Jaarlijks gaan in Nederland gemiddeld 35.000 stellen uit elkaar. Uit landelijk onderzoek van de vFAS blijkt dat 42% van hen angst had om te gaan scheiden. Mensen maken zich vooral zorgen over de kinderen en hun financiën. Het uiteindelijke doel van de vFAS is het verbeteren van het proces rondom scheidingen, zodat partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Bierman Advocaten doet daarom mee aan de "Dag van de Scheiding".

Kosteloos advies over scheiden

Tijdens de "Dag van de Scheiding" zijn bezoekers tussen 9.00 uur en 17.00 uur welkom bij Bierman Advocaten voor informatie over scheiden en mediation en voor kennismaking met de (vFAS) advocaten en mediators van dit kantoor, Marlinde de Vos-van der Eijk en Marith Vos. Daarnaast is het mogelijk om een gratis scheidingscheck uit te laten voeren. Deze check geeft helder inzicht in welke stappen nodig zijn voor een goede scheiding. Er zijn geen kosten aan de scheidingscheck verbonden.

Meer weten over de Dag van de Scheiding? Kijk op www.dagvandescheiding.nl. Betrouwbare achtergrondinformatie, gouden tips en stappenplannen voor scheiden en mediation zijn te vinden op www.verder-online.nl.

Over de vFAS

De bijna duizend advocaten en mediators die lid zijn van de vFAS, zijn gespecialiseerd advocaat en scheidingsmediator. Zij beschikken over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer alimentatie, huwelijkse voorwaarden, pensioenverevening en ouderschapsplannen. De aan de vFAS verbonden advocaten/mediators onderscheiden zich door: kennis (o.a. een aanvullende driejarige specialistische vFAS-opleiding), kwaliteit (minimaal vijf jaar ervaring als advocaat) en specialisatie (o.a. jaarlijkse verplichte bijscholing).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marlinde de Vos-Van der Eijk (vos@bierman.nl) of Marith Vos (m.vos@bierman.nl) van Bierman Advocaten, telefoonnummer: 0344-677188.

Mediation: alle voordelen op een rij

Gerelateerd bericht:

Mediation: alle voordelen op een rij