Gastspreker Ruben Houweling

C. (Cynthia) Gnidtke-Hoebink

C. (Cynthia) Gnidtke-Hoebink

Geplaatst op

1 minuten

De grootste zorg van een werkgever is een zieke of disfunctionerende werknemer. Hoe ga je daarmee om en wat is er wel of niet mogelijk? Wat wordt er van een werkgever verwacht en hoe pak je dit doeltreffend aan? 

Op dinsdag 20 maart 2018 praten wij u tijdens onze bijeenkomst "Weg met de zieke en disfunctionerende werknemer?!" bij over de rechten en verplichtingen van zowel werkgevers als werknemers in dergelijke situaties. Gastspreker die middag is niemand minder dan prof. Ruben Houweling (hoogleraar arbeidsrecht en verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam).

Ruben Houweling

Ruben Houweling (1980) studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2009 promoveerde hij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is hij aansluitend benoemd tot Universitair Hoofddocent. In die hoedanigheid heeft hij onder meer de succesvolle Master Arbeidsrecht (2009) opgericht. In juni 2011 is Ruben benoemd tot Hoogleraar Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij geeft daarbij leiding aan het team docenten en onderzoekers van de sectie Arbeidsrecht. Ruben is voorts raadsheer-plaatsvervanger bij het Hof Den Haag.

Ruben is redactielid van het tijdschrift Arbeidsrechtelijke Annotaties (ArA) en (hoofd)redacteur van het jurisprudentieblad Jurisprudentie in Nederland (JIN). Hij is mede-oprichter van het Tijdschrift voor de Arbeidsrechtpraktijk (TAP) en maakt deel uit van de kernredactie van dit blad. Hij ontwikkelde de interactieve digitale kennisbank (VAAN) AR Updates.nl en is hoofdredacteur van deze wekelijkse online update.

Hij publiceert veelvuldig in diverse vaktijdschriften en boeken.  

Ik wil me graag aanmelden voor de bijeenkomst

De periode van loondoorbetaling is voorbij. Wat nu?

Gerelateerd bericht:

De periode van loondoorbetaling is voorbij. Wat nu?