Bierman Advocaten versterkt het bestuur met twee nieuwe partners

C. (Cynthia) Gnidtke-Hoebink

C. (Cynthia) Gnidtke-Hoebink

Geplaatst op

1 minuten

Het bestuur van Bierman Advocaten is versterkt met twee nieuwe partners: Marike Boersen en Karel Boersma. Voor de meeste mensen geen onbekende namen (of gezichten), want zowel Marike als Karel zijn al geruime tijd werkzaam bij Bierman Advocaten.

Marike Boersen

Marike is gespecialiseerd in insolventierecht en ondernemingsrecht. Als curator werkt zij in diverse spraakmakende faillissementen, zoals De Kijkshop en Hotel De Wereld. Zij begeleidt daarnaast ondernemers in de opbouw van hun bedrijf. “In faillissementen loop je constant tegen risico’s aan, niet alleen juridisch, maar vooral ook bedrijfseconomisch en financieel. Die ervaring zet ik in bij mijn advisering aan ondernemers”, aldus Marike. “Wij doen bij Bierman Advocaten zaken met veel ondernemers in het MKB. Ondernemers die overtuigd zijn van een idee, een kans, die met niets beginnen en doorzetten. Die durf en lef vind ik bewonderenswaardig. Vooral ook het optimisme, de energie en de ondernemerslust van startups werkt inspirerend”. 

Karel Boersma

Karel kan bogen op ruim 15 jaar ervaring in de advocatuur en is gespecialiseerd in bouw- en vastgoed. “Vooral de interactie tussen de techniek in de bouw en het vastleggen van afspraken en verantwoordelijkheden vergt veel creativiteit en is geweldig om te ervaren”, aldus Karel. “De uitdaging voor mij is om dit zo praktisch en helder mogelijk te doen. Geen hoogdravende verhandelingen maar duidelijke taal en exact weten wie wat doet, ook als er problemen zijn”. Met zijn jarenlange ervaring als gastdocent onder meer bij Stichting Stabu en BOB Opleidingen, wekt het geen verbazing dat hij bij Bierman Advocaten de portefeuille kennismanagement beheert.

Extra dynamiek

Johan Thielen: “In onze advisering aan de ondernemer zijn wij voortdurend gefocust op het waarborgen van de hoge juridische kwaliteit die men van ons verwacht. Door de versterking  met Marike en Karel kunnen wij dit blijven waarmaken. De extra dynamiek die zij in onze organisatie brengen, is inspirerend en zet aan tot creativiteit. Wij zijn dan ook heel blij met deze versterking”. 

Marike en Karel: nogmaals van harte gefeliciteerd met deze benoeming!