Bierman Advocaten heeft het volste vertrouwen in de toekomst en breidt uit met 5 nieuwe collega’s

C.G. (Cees) Klomp

C.G. (Cees) Klomp

Geplaatst op

1 minuten

In de sectie Bouw en Vastgoed zijn 2 advocaten aangetrokken. Lianne Versluis is een ervaren advocaat die inmiddels in de regio een bekend gezicht is en per 1 augustus treedt Annemarie Carpaij toe. Met Karel Boersma staat de sectie klaar voor de ondernemers in de bouw- en vastgoedbranche.

In de sectie ondernemen kwam Milad Hamidy als advocaat ondernemingsrecht al per 1 januari de gelederen versterken. Per 1 juni trad Janneke Braat toe. Met ruim 10 jaar ervaring als advocaat ondernemingsrecht is zij direct full swing aan de slag gegaan.

Per 1 juli treedt Eva Korver toe en zij komt team arbeidsrecht versterken. Ook zij heeft al meerdere jaren ervaring opgedaan, o.a. bij rechtsbijstandsverzekeraars.

Naast deze personele uitbreidingen blijft ons kantoor investeren in kwaliteit en opleidingen. Vooral binnen de sectie ondernemen is de laatste tijd weer mooi resultaat behaald. Zo slaagden Pieter van de Geer en Thijmen Ross voor de CPO opleiding insolventierecht voor curatoren en rondde Johan Thielen de Grotius specialisatieopleiding vennootschaps- en ondernemingsrecht af.

Bierman Advocaten blijft werken aan kwaliteit en is met de nieuwe collega’s klaar voor de toekomst!