Bedankt 2017. Welkom 2018.

C. (Cynthia) Gnidtke-Hoebink

C. (Cynthia) Gnidtke-Hoebink

Geplaatst op

1 minuten

Langzaamaan loopt 2017 ten einde: een mooi moment om eens terug te blikken op het afgelopen jaar.

Als we 2017 in drie korte woorden zouden moeten omschrijven, mogen de woorden “vernieuwend, sportief en samenwerken” niet ontbreken. Hieronder leggen we uit waarom. 

Vernieuwend

Niet alleen als mens, maar ook als organisatie hebben we momenten van reflectie nodig om daarna weer op scherp te staan. Daarom hebben wij het afgelopen jaar met ons team nagedacht over onze identiteit. Wie zijn wij eigenlijk als Bierman Advocaten? Waar gaan en staan wij voor? Hoe onderscheiden wij ons? Met het antwoord op deze vragen hebben wij in 2017 verder gebouwd aan ons merk. Het merk Bierman. In het nieuwe jaar nemen wij u graag mee in onze “rebranding reis”.

Sportief

Naast vernieuwend was 2017 ook een sportief jaar. Zo heeft ons kantoor in samenwerking met Rabobank West-Betuwe de Giro di Betuwe georganiseerd. Een wielrentocht van zo’n 50 km door de Betuwe. Na een presentatie van Thijs Hagelstein (assistent bondscoach van de Nederlandse zwemploeg en trainer van o.a. Ranomi Kromowidjojo), stapten ruim 50 enthousiaste deelnemers op de racefiets. Dankzij de schijnende zon en de Italiaanse borrel na afloop, waanden we ons even in Italië. Ook de tennisclinic met Tjerk Bogtstra (voormalig coach van o.a. Richard Krajicek) en Aloys van Baal (Nederlands dubbelkampioen) was een groot succes. Zo’n twee uur lang kregen de Biermannen en –vrouwen les en mochten ze een balletje met de heren slaan. Ervaring of niet, iedereen was even fanatiek.

Samenwerken

In 2017 is er volop samengewerkt. Zo heeft ons kantoor begin dit jaar een bijeenkomst georganiseerd met het Nederlands Pensioenbureau. Halverwege het jaar was er de samenwerking met Rabobank West-Betuwe voor de Giro di Betuwe. En last but not least volgde in het najaar een bijeenkomst waar samenwerken en het bundelen van krachten zelfs centraal staan, namelijk ons Symposium Herstructurering.

Maar eigenlijk werken we iedere dag samen. Met cliënten, relaties en collega’s. Langs deze weg willen wij ieder van hen bedanken. Bedankt voor het vertrouwen in ons als organisatie en natuurlijk ook bedankt voor de fijne samenwerking!

Namens het team van Bierman Advocaten wensen wij u fijne feestdagen toe.