Coffee Break: re-integratie van de zieke werknemer

HubSpot Video

Meld u aan voor de Coffee Break op 3 juni a.s. 

Heeft u te maken met een zieke werknemer? Dan heeft u als werkgever (op grond van de Wet Verbetering Poortwachter) enkele verplichtingen voor wat betreft de re-integratie van de zieke werknemer. Normaal gesproken al een lastig proces, maar corona maakt het nóg complexer.

Door corona kan het re-integratieproces vertraging oplopen of zelfs geheel stil komen te liggen. Redenen hiervoor kunnen zijn: een bedrijfssluiting of een werknemer die niet kan verschijnen op het spreekuur van de bedrijfsarts. Pas hiermee op, want ook tijdens de coronapandemie gelden de re-integratieverplichtingen uit de Wet Verbetering Poortwachter.

Tijdens de Coffee Break ‘Re-integratie van de zieke werknemer’ van 3 juni a.s. bespreekt arbeidsrechtspecialist Jaleesa van den Hof welke verplichtingen u als werkgever heeft. Na deze Coffee Break weet u hoe u als werkgever om moet gaan met zieke werknemers. Uiteraard is er voldoende ruimte om uw vragen te stellen gedurende of na de Coffee Break.

Wilt u deelnemen aan deze Coffee Break? Schrijf u dan hier in. Jaleesa zorgt ervoor dat het kopje koffie uw kant op komt. Laat u daarom wel uw adresgegevens achter? Niet geheel onbelangrijk: door de gewenste interactie kunnen er maximaal 15 personen deelnemen, dus schrijf u tijdig in!

Praktische informatie 

  • De Coffee Break vindt plaats op donderdag 3 juni 2021.
  • U kunt de Coffee Break bijwonen vanaf uw eigen computer.
  • Na inschrijving ontvangt u op de dag van de Coffee Break uw persoonlijke toegangslink via email.
  • Uw koffiepakket bezorgen wij op een adres van uw keuze. Geef dit adres door bij inschrijving.
  • De Coffee Break gaat om 13.30 uur van start en duurt tot 14.00 uur.
  • Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
  • Wilt u zelf een vraag of een kwestie voorleggen? Stuur dan uiterlijk donderdag 27 mei a.s. uw vraag naar Jaleesa via hof@bierman.nl.

Nog vragen over de Coffee Break? 

Jaleesa van den Hof is het aanspreekpunt.

Stuur een e-mail
Neem telefonisch contact op
J.J.M. (Jaleesa) van den Hof