Coffee Break: vaccineren en mondkapjes op de werkvloer

HubSpot Video

Meld u aan voor de Coffee Break op 11 mei a.s. 

Als werkgever bent u verplicht om te zorgen voor een veilige werkomgeving. Dit geldt ook in deze uitzonderlijke coronaperiode. Juist nu heeft u als werkgever een zwaardere zorgplicht. Het is daarom belangrijk de risico’s in kaart te brengen. Daarbij dient u voldoende voorzorgsmaatregelen te treffen om besmetting met en verspreiding van het coronavirus op de werkvloer te voorkomen. De grote vraag hierbij is: kunt u werknemers ook verplichten om een mondkapje te dragen of zich te laten vaccineren? En hoe gaat u om met werknemers die dit weigeren? 

Dit en meer bespreekt arbeidsrechtspecialist Jaleesa van den Hof tijdens een online Coffee Break op 11 mei 2021. In een half uur tijd praat zij u onder het genot van een lekker kopje koffie bij over de rechten en plichten van zowel werkgever als werknemer. Uiteraard is er voldoende ruimte om uw vragen te stellen gedurende of na de Coffee Break.

Deelnemen aan deze Coffee Break? Schrijf u dan hier in. Jaleesa zorgt ervoor dat het kopje koffie uw kant op komt. Laat u daarom wel uw adresgegevens achter? Niet geheel onbelangrijk: door de gewenste interactie kunnen er maximaal 15 personen deelnemen, dus schrijf u tijdig in!

 

De Coffee Break van 11 mei a.s. is volgeboekt.

Om die reden kunt u zich nog wel aanmelden, maar wordt uw aanmelding op een reservelijst geplaatst. Indien er een plek beschikbaar komt, zal Jaleesa of een collega contact met u opnemen. Indien wij veel aanmeldingen voor de reservelijst ontvangen, zal Jaleesa op dezelfde dag om 15.00 uur een extra sessie van de Coffee Break organiseren. Uiteraard wordt u ook dan op de hoogte gebracht. 

 

Praktische informatie

  • De Coffee Break vindt plaats op dinsdag 11 mei 2021.
  • U kunt de Coffee Break bijwonen vanaf uw eigen computer.
  • Na inschrijving ontvangt u op de dag van de Coffee Break uw persoonlijke toegangslink via een email.
  • Uw koffiepakket bezorgen wij op een adres van uw keuze. Geef dit adres door bij inschrijving.
  • De Coffee Break gaat om 13.30 uur van start en duurt tot 14.00 uur.
  • Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
  • Wilt u zelf een vraag of een kwestie voorleggen? Stuur dan uiterlijk donderdag 6 mei a.s. uw vraag naar Jaleesa via hof@bierman.nl.

Nog vragen over de Coffee Break? 

Jaleesa van den Hof is het aanspreekpunt.

Stuur een e-mail
Neem telefonisch contact op
J.J.M. (Jaleesa) van den Hof