Coffee Break: de disfunctionerende werknemer

Coffee Break 30 maart 2021

Meld u aan voor de Coffee Break op 30 maart a.s. 

Als werkgever heeft u wellicht de focus op alles wat met corona te maken heeft. De mondkapjesplicht en de thuiswerkovereenkomst krijgen in de praktijk (en in de media) veel aandacht. Niet geheel onterecht natuurlijk, maar het is ook goed om stil te staan bij andere belangrijke zaken zoals de disfunctionerende werknemer. Pre corona was de disfunctionerende werknemer al een hoofdpijndossier want, hoe nu verder? Maar nu tijdens corona wordt u geconfronteerd met extra vragen als: ‘Hoe start ik een verbetertraject op wanneer mijn disfunctionerende werknemer thuis werkt?’ Of: ‘Ben ik in deze tijd überhaupt wél verplicht om een verbetertraject op te starten?’ Vragen die het er voor u als werkgever niet makkelijker op maken.

Tijd dus voor een Coffee Break waarin arbeidsrechtspecialist Jaleesa van den Hof onder het genot van een lekker kopje koffie u in een half uur tijd zal bijpraten over de disfunctionerende werknemer, het opstarten van een verbetertraject (in tijden van corona) en het opbouwen van een ontslagdossier. Uiteraard is er voldoende ruimte om uw vragen te stellen gedurende of na de Coffee Break.

Deelnemen aan deze Coffee Break? Schrijf u dan hier in. Jaleesa zorgt ervoor dat het kopje koffie uw kant op komt. Laat u daarom wel uw adresgegevens achter?

 

Praktische informatie

  • De Coffee Break vindt plaats op 30 maart 2021.
  • U kunt de Coffee Break bijwonen vanaf uw eigen computer.
  • Na inschrijving ontvangt u op de dag van de Coffee Break uw persoonlijke toegangslink via een email.
  • De Coffee Break gaat om 13.30 uur van start en duurt tot 14.00 uur.
  • Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
  • Wilt u zelf een vraag of een kwestie voorleggen? Stuur dan uiterlijk donderdag 25 maart a.s. uw vraag naar Jaleesa via hof@bierman.nl.

Nog vragen over de Coffee Break? 

Jaleesa van den Hof is het aanspreekpunt.

Stuur een e-mail
Neem telefonisch contact op
J.J.M. (Jaleesa) van den Hof